Kimchi Klasik KIL-CHI (300g)

Vlajková loď Ferment it! Lehce pikantní kimchi nejbližší klasické korejské receptuře. Bohatá chuť doplněná jemnou krevetovou pastou.

Skladem
Kód: 132
159 Kč
Kategorie: Kimchi
Záruka: 1 rok

Kil-chi – fermentované korejské kimchi s autentickou chutí

 

Kil-chi je fermentované korejské kimchi, které přináší dokonalou rovnováhu mezi pikantností, hloubkou chuti a svěžestí. Vyrábíme ho podle tradiční receptury s použitím přírodních surovin, mezi které patří pekingské zelí, ředkev daikon, mrkev, jarní cibulka, nashi hruška a směs koření. Díky  fermentaci je plné probiotik, která podporují trávení a přispívají k rovnováze střevního mikrobiomu (Guthealth).

 

Přínosy pro zdraví

Fermentované potraviny jsou důležitou součástí zdravé stravy a Kil-chi je výborným zdrojem probiotik, které přirozeně podporují imunitu a napomáhají správné funkci střev. Pravidelná konzumace kimchi může přispět ke zlepšení trávení, udržení střevní rovnováhy a podpoře metabolismu. Díky fermentaci si uchovává vysoký obsah vitamínů a minerálů, které organismus snadno vstřebává.

 

Složení

pekingské zelí, ředkev daikon, mrkev, jarní cibulky, nashi hruška, cibule, česnek, zázvor, rýžová mouka, voda, sůl, korejské chilli gochugaru, fermentované krevety, rybí omáčka (ančovičky 72%, sůl, cukr, glukózovo-fruktózový sirup).

Alergeny vyznačeny tučně.

Bezlepkový výrobek

Skladování do +4°C 

Minimální trvanlivost 1 rok

Výživové údaje na 100 g.

Energetická hodnota 146KJ/35 kcal

Tuky 0,4g

z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g

Sacharidy 6,2g

z toho cukry 1,6g

Bílkoviny 2g

Vláknina 2,8g

Sůl 2g

Kil-chi je ručně vyráběné v malých várkách s důrazem na kvalitu a autentickou chuť. Využíváme pouze lokální a přírodní ingredience, bez přidaných konzervantů či umělých dochucovadel.

 

Použití v kuchyni

Kil-chi má výraznou chuť a křupavou strukturu, díky čemuž je ideálním doplňkem k široké škále pokrmů. Hodí se jako příloha k masům, skvěle dochutí rýžové pokrmy, saláty, sendviče i wrapy.

Smažená rýže s kimchi
Na pánvi orestujte cibuli a česnek, přidejte vařenou rýži a Kil-chi. Dochutíte sójovou omáčkou a sezamovým olejem, na závěr posypte jarní cibulkou.

Burger s kimchi
Opečte housku, přidejte grilované maso nebo rostlinnou alternativu, listový salát a bohatou vrstvu Kil-chi. Kombinace fermentované zeleniny a šťavnatého burgeru dodá pokrmu jedinečnou chuť.

Omeleta s kimchi
Rozšlehejte vejce, přidejte nakrájené Kil-chi a opečte na pánvi. Skvěle chutná s avokádem a čerstvými bylinkami.

 

Kil-chi přináší do kuchyně nejen skvělou chuť, ale také cenné probiotické kultury, které podporují zdraví střev a celkovou imunitu. Objednejte si fermentované korejské kimchi a zařaďte do svého jídelníčku přírodní a zdravé potraviny s bohatým obsahem vitamínů a minerálů.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:

Výpis hodnocení

5
D Avatar autora | 29.5.2025
Nejlepší kimchi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola

 

Zaregistrujte se a odebírejte naše novinky! Získáte uvítací slevu 10%*!

Od 4.12. do 16.12. navíc máte 15%* slevu na celý sortiment, když zadáte do objednávky kód: VANOCE

 

 *Sleva se nevztahuje na kurzy a dárkové poukazy na kurzy.

Rozumím